Kingsize Regular

 

Greengo King Size Regular er den stolte vinneren av den europeiske produkt Awards 2011 !

Greengo ubleket papir

Glem alle andre merker, Greengo King Size Regular papirer er de beste papirer laget av genuint ubleket papir. Og disse pakkene inneholder også ubleket filterspisser.

Greengo Kingsize Regular spesifikasjoner

  • 33 blader i en pakke
  • 50 pakker per display
  • King Size Vanlig ( 110 x 53 mm )
  • 100 % TCF ( helt uten klor )
  • Stolt vinner av den europeiske produkt Awards 2011 !

FSC -sertifisert

Greengo papir er laget av FSC -sertifisert tremasse. Greengo rullepapir har en ideell tykkelse på 14 g/m². Selv den pakken av Greengo rullepapir består utelukkende av 200 g/m² resirkulert papir .

Greengo produkter er økologiske, miljøvennlige produkter. Greengo papiret består av 100 % TCF ( helt uten klor ), real ubleket papir. Mange andre merker hevder å bruke dette, men Greengo oppriktig gjør.

Rene naturlige oppgaver for en ren naturlig røyk !

FSC EPA Recycled Kingsize regular 110MM 53MM

Gode nyheter for de nederlandske coffeeshops

Greengo er løsningen for de (nederlandsk) coffeeshops! Ved å bruke Greengo stedet for tobakk er det ingen risiko for å bli tatt av myndighetene. Røykeforbudet gjelder ikke for tobakkerstatninger. Du kan bruke Greengo perfekt sammen med cannabis. Cannabis nøytraliserer smaken av Greengo. Så hvis du ikke liker å røyke en Greengo sigarett så har du sannsynligvis kanskje liker det i kombinasjon med cannabis ( hvis du er en cannabisbruker selvfølgelig).

Greengo forsterker også effekten av cannabis ! Så der har du en annen fordel !