2 in 1 KS Slim

 

Greengo to i en kingsize slank er den stolte vinneren av den europeiske produkt Awards 2011 !

Greengo to i en ubleikede Papers !

Glem alle andre merker, Greengo King Size Slim papirer er de beste papirer laget av genuint ubleket papir. Og disse pakkene inneholder også ubleket filterspisser.

Greengo 2 i en Kingsize Slim spesifikasjoner

  • 33 blader i en pakke
  • 34 ublekede filterspisser i en pakke
  • 24 pakker per display
  • King Size Vanlig ( 110 x 44 mm )
  • 100 % TCF ( helt uten klor )
  • Stolt vinner av den europeiske produkt Awards 2011 !

FSC -sertifisert

Greengo papir er laget av FSC -sertifisert tremasse. Greengo rullepapir har en ideell tykkelse på 14 g/m². Selv den pakken av Greengo rullepapir består utelukkende av 200 g/m² resirkulert papir .

Greengo produkter er økologiske, miljøvennlige produkter. Greengo papiret består av 100 % TCF ( helt uten klor ), real ubleket papir. Mange andre merker hevder å bruke dette, men Greengo oppriktig gjør.

Rene naturlige oppgaver for en ren naturlig røyk !

FSCEPARecycledKingsize slim110MM44MM

Gode nyheter for de nederlandske coffeeshops

Greengo er løsningen for de (nederlandsk) coffeeshops! Ved å bruke Greengo stedet for tobakk er det ingen risiko for å bli tatt av myndighetene. Røykeforbudet gjelder ikke for tobakkerstatninger. Du kan bruke Greengo perfekt sammen med cannabis. Cannabis nøytraliserer smaken av Greengo. Så hvis du ikke liker å røyke en Greengo sigarett så har du sannsynligvis kanskje liker det i kombinasjon med cannabis ( hvis du er en cannabisbruker selvfølgelig).

Greengo forsterker også effekten av cannabis ! Så der har du en annen fordel !